Glaszetter nodig in Diemen?

Bij Glaspunt B.V. bent u dan aan het juiste adres. Onze professionele glaszetters zijn zeer ervaren op het gebied van het repareren, vervangen en plaatsen van ruiten. U kunt hierbij denken aan het vervangen of plaatsen van complete ruiten, maar ook aan het repareren van scheuren en van lekkend glas. Of de klus nou klein of groot is, uw glaszetter staat voor u klaar. Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren in Diemen.

24/7 bereikbaar

Wanneer u te maken heeft met glasschade wilt u dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Wij zijn daarom zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar. Dus ook op zaterdag én zondag! Doordat wij werken in de regio Amsterdam kunnen wij in geval van spoed zeer snel aanwezig zijn in Diemen. Wel zo prettig als uw raam onbedoeld permanent open staat.

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter in de regio Diemen? U kunt ons 24/7 bereiken via 085 - 106 17 87. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze glaszetters voorzien u graag van vrijblijvend advies. Bijvoorbeeld over welk type glas het meest geschikt is voor uw woning. Wij leveren onder andere dubbel glas, isolatieglas, figuurglas, draadglas, inbraakwerend glas en schilderijglas.