Vakkundig glasherstel in Amsterdam

Glas is een ontzettend kwetsbaar materiaal. Door een ongelukje kan een ruit het onverwachts begeven of beschadigd raken. Bij kapotte ruiten raden wij aan om direct het glas te laten vervangen. Een kapot raam zorgt voor onveilige situaties en biedt inbrekers een gemakkelijke doorgang. Schakel tijdig hulp in om erger te voorkomen!

Bij minder heftige schade kunnen de glaszetters van Glaspunt B.V. u misschien ook van dienst zijn. Door middel van glasherstel kunnen sommige ruiten weer in originele staat hersteld te worden zonder dat er nieuw glas geplaatst hoeft te worden. Benieuwd of dit in uw situatie het geval is? Neem dan contact met ons op, Glaspunt B.V. is al jaren uw betrouwbare glaszetter in Amsterdam of omgeving. Onze medewerkers repareren of vervangen uw ruit snel en vakkundig.

Glas reparatie of vervanging?

Heeft u schade aan uw raam? Geen paniek: vaak hoeft een raam niet direct vervangen te worden. Een glaszetter kan een kleine beschadiging vakkundig herstellen. Denk bijvoorbeeld aan krassen op het glas. Steentjes, vuil en de weersomstandigheden kunnen voor dergelijke beschadigingen zorgen. Doordat onze medewerkers gebruik maken van de modernste technieken kunnen zij uw raam weer spiksplinternieuw maken. U ziet na de tijd niets meer van de eerder opgelopen beschadiging!

Is de beschadiging erg groot en concluderen onze medewerkers dat er geen ruit reparatie meer mogelijk is? Ook in dat geval kunt u op ons rekenen. Wij zorgen voor vervanging van de ruit. Wat voor glas uw raam heeft maakt onze medewerkers niets uit. Wij hebben verschillende soorten glas op voorraad, zodat we in alle gevallen meteen voor vervanging kunnen zorgen. Zo weet u zeker dat u met spoed geholpen wordt!

Informeer naar onze mogelijkheden door ons te bellen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 - 106 17 87.