Glas plaatsen in Amsterdam

Laat u een nieuwe woning bouwen en zoekt u een professionele glaszetter? Wilt u glas laten zetten in uw uitbouw? Wilt u een nieuw raam plaatsen in uw benedenverdieping? Glaspunt B.V. kan gehoor geven aan al uw wensen en voor u het glas plaatsen. Wij hebben veel glassoorten op voorraad en onze medewerkers geven u deskundig advies. Voor een professionele vakman met veel ervaring bent u bij ons aan het juiste adres.

Glaspunt B.V.: uw glaszetter!

Onze glasservice is inzetbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u ons inschakelt, kunt u er vanuit gaan dat uw glazen met zorg en kwaliteit geplaatst worden. Onze vakkundige medewerkers zijn al jaren werkzaam in de regio Amsterdam en hebben veel ervaring in glas zetten. Ze hebben ervaring met alle soorten en maten glas en bieden u professionele service. Wilt u ook dubbel glas plaatsen of wilt u isolatieglas gebruiken? Staat het idee van glas in lood u wel aan? Wij zijn van alle markten thuis en u kunt ons voor ieder soort glas inzetten.

Bent u niet helemaal zeker over uw keuze van glas? Of wilt u deskundig advies? U kunt contact opnemen met één van onze medewerkers door te bellen naar 085 - 106 17 87. Onze medewerkers bespreken de mogelijkheden graag met u!