Glaszetter nodig in Purmerend?

Onze glaszetters zijn zeer ervaren en staan te allen tijde voor u klaar. Bij Glaspunt B.V. vinden wij goede service erg belangrijk. Wij bieden goede service door u een vakkundige glaszetter te sturen en bij spoed zeer snel ter plaatse te zijn. Dat is wel zo prettig wanneer uw raam stuk is.

Snelle en vakkundige service in Purmerend

Wij werken in de regio Amsterdam. Door deze lokale werkwijze kunnen wij altijd zeer snel in Purmerend zijn in geval van spoed. Daarnaast hebben onze glaszetters jarenlange ervaring. Zij repareren, vervangen en plaatsen ruiten. Of het gaat om een kleine of grote klus, onze professionele glaszetter kan u bij alles helpen. U kunt hierbij denken aan het vervangen of plaatsen van complete ruiten, maar ook aan het repareren van scheuren en van lekkend glas. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Dus heeft u problemen met glas? Bel ons vandaag nog!

Zoekt u (met spoed) een ervaren glaszetter in de regio Purmerend? U kunt ons dag en nacht bellen op 085 - 106 17 87. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u twijfelt over welk type glas het meest geschikt is voor uw woning. De glaszetter kan samen met u in kaart brengen welke optie in uw geval het meest voor de hand liggend is. Wij leveren onder andere dubbel glas, isolatieglas, figuurglas, draadglas, inbraakwerend glas en schilderijglas.